website templates free download

Coaching tekee hyvää

Pro Training Ky on alunperin perustettu huippu-urheilun tarpeisiin vuonna 1993 tarjoamaan valmennus- ja koulutus- ja konsultointipalveluja eri lajeissa urheilijoille, joukkueille ja lajiliitoille. Palveluihin kuului heti myös urheilumarkkinointi ja sponsorointi, joiden kautta syntyi kiinnostus johtamiseen ja mahdollisuus siihen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Näiden lisäksi Pro Training on ollut etujoukoissa edistämässä terveysliikunnan jalkauttamista työikäisten, ikääntyneiden ja pitkäaikaissairaiden parissa. Valmennus sopii kaikille, sillä se on tapa saada aikaan haluttuja muutoksia ja kehitystä missä tahansa toiminnassa.

Pro Training tarjoaa yksilöllisiä ja laadukkaita valmennus-, koulutus- ja konsultointipalveluja kaikille niille, jotka haluavat kehittyä, tehdä muutoksia tai saavuttaa eri tavoitteita ja tehdä visioista totta. Nämä tavoitteet voivat olla pieniä parannuksia nykyiseen tai ne voivat olla hyvin kunnianhimoisia ja ainutlaatuisia. Pro Training on ollut mukana monissa projekteissa, joissa asiakas on tehnyt jotain ainutlaatuista, tai se on pyrkinyt kansalliseen tai kansainväliseen menestykseen.

Yrityksen periaatteeseen on aina kuulunut se, että palvelut räärätöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Ne voivat liittyä yksilön, ryhmän tai johdon kehittämis- tai muutosprojekteihin. Valmennupalvelun luonteeseen kuuluu, että valmentaja saa asiakkaan potentiaalin esiin, mutta meillä on myös ainutlaatuista osaamista ja kokemusta, kun halutaan ylittää itsensä, olla paras tai jopa maailman paras.

Sovellamme palveluissamme huippuosaamistamme niin huippu-urheiluvalmennuksen eri osa-alueilta kuin nykyaikaisten johtamismenetelmien parista. Saat niistä parhaat palat valmiiksi pureskeltuna juuri sinun tarpeisiin.

Coaching tekee hyvää.

Hyvällä valmennuksella voi saada paljon aikaan.
Onko tänään aika ottaa askel parempaan?
Voit olla onnistujan tiellä jo huomenna.

Kimmo Keinänen
valmentaja, yrittäjä, HHJ

YHTEYDENOTTO

Yksilöllinen coaching lähtee sinun tarpeesta. Tehdään siitä yhdessä unohtumaton kokemus.